Skip to Content

آغاز برداشت زعفران در تربت جام

برداشت زعفران از دو هزار و 900 هکتار مزارع شهرستان تربت جام آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام گفت: میانگین برداشت زعفران خشک از هر هکتار مزارع این شهرستان چهار کیلو است و پیش بینی می شود امسال 12 تن زعفران خشک از این مزارع برداشت شود .

جعفر جوادی میانگین برداشت گل زعفران از هر هکتار را 350 کیلو عنوان کرد و افزود: برداشت این محصول تا پایان آبان ادامه دارد و 120 نفر عملیات برداشت را انجام می دهند.

جوادی، نبود صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران را از مشکلات این شهرستان دانست و گفت: زعفران محصول آسیب پذیر است که گل تازه آن به محض برداشت باید تمیز و سرگل آن جدا شود که وجود صنایع فرآوری و تبدیلی برای جلوگیری از آسیب به این محصول و حفظ دسترنج کشاورزان ضروری است.

شهرستان تربت جام با تولید سالانه بیش از 28 نوع محصول زراعی و 15 نوع محصول باغی به عنوان یکی از قطب های کشاورزی خراسان رضوی محسوب می شود.

شهرستان 300 هزار نفری تربت جام در 160 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.