Skip to Content

افزایش دو برابری برداشت زعفران با استفاده از روش های نوین کشت

مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: كشاورزان در ايجاد مزارع جديد با استفاده از روش هاي جديد كشت، مي توانند متوسط عملكرد زعفران را از سه تا چهار كيلو در هكتار به هشت تا 10 كيلوگرم برسانند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خراسان رضوی، هاشم نقيبي با توصیه به زعفران کاران استان افزود: افزايش سطح زير كشت زعفران را بر اساس ميزان آب براي آبياري كامل تطبيق دهند و از هرگونه توسعه بي رويه در اين زمينه خودداري كنند.
وي با بيان اينكه بيش از 80 درصد كشت و توليد زعفران كشور در خراسان رضوي رقم مي خورد، اظهار كرد: پارسال مجموعا 75 هزار هكتار از مزارع استان زير كشت محصول زعفران رفت كه نسبت به سال قبل از آن بيش از پنج هزار هكتار افزايش داشت.
نقیبی گفت: همچنین پارسال 280 تن زعفران از مزارع استان برداشت شده است.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي افزود: پارسال این میزان توليد زعفران در استان نسبت به سال قبل افزایش 28.8 درصدی رابه دنبال داشت.

در سطح استان خراسان رضوي 117 هزار خانوار به كشت زعفران مشغولند و متوسط توليد زعفران در اين استان چهار كيلوگرم در هر هكتار است