خراسان رضوی/ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
اعضای بدن جوان مرگ مغزی، جان هفت بیمار نیازمند عضو را نجات داد
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صدا و سیما، مسؤول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : در ششصد و بیستمین عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، اعضای بدن علی احمدی 29 ساله که از بیمارستان 22 بهمن نیشابور معرفی شده بود، پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
دکترابراهیم خالقی افزود : کلیه های زنده یاد احمدی به یک مرد 33 ساله ساکن مشهد و زن 30 ساله ساکن یکی از روستاهای بیرجند که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند زده شد.
او گفت : کبد این بیمار مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه مشهد به مرد 49 ساله ساکن این شهر اهدا شد.
به گفته وی قلب مرحوم احمدی نیز در بیمارستان امام رضا علیه السّلام مشهد به زن 32 ساله ساکن سرخس اهدا و پیوند زده شد.
دکتر خالقی افزود: همچنین قرنیه های این بیمار مرگ مغزی به بیمارستان تخصصی چشم خاتم الانبیا صلّی الله علیه و آله و سلّم مشهد و قسمتی از پوست بدن وی نیز به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا علیه السّلام این شهر برای پیوند به بیماران نیازمند ارسال شد.
مرحوم علی احمدی به علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود.
مطالب مرتبط:
-
23 آذر،سالروز حمله رژیم پهلوی به بیمارستان امام رضا علیه السّلام
-
نجات 5 بیمار با اهدای عضو بانوی 30 ساله نجف آبادی
-
مشهد/ اهدا عضو؛ احیا 3 زندگی
-
پذيرش 140 مقاله در کنگره بين المللي پيوند اعضاي ايران
-
ادامه زندگی 3 بیمار با اهدای عضو کودک 2 ساله مشهدی
-
اهدای اعضای بانوی 21 ساله مشهدی
-
خراسان رضوی اهدا عضو کودک یک ساله مرگ مغزی
-
لبخند زندگی بر لبان 6 بیمار نیازمند به عضو
-
اهدا عضو؛ اهدا 4 زندگی
-
اهدای عضو جوان 30 ساله مشهدی به 3 بیمار نیازمند عضو