خراسان رضوی
صفحه اصلی آرشیو تولیدات ویژه
بازگشت به صفحه قبلی
 
آرشیو تولیدات ویژه
دانش و فن آوری

نتایج 1 - 20 از 151

تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
حسين غنمي هستم و 30 سال است در بخش صنعت فعاليتهاي ويژه انجام داده ايم 14 سال است به صورت خاص چند پروژه را انجام داده ايم (از جمله )نيروگاه برق و موتور خودرو بدون سوخت را ثبت اختراع كرده ايم . توليد برق از خود برق بدون سوختن انرژي توليد كرده ايم . هر ژنراتور ي با هر تواني با 1 الكترو موتور 3/1 كه 3/1 توان آن را نياز دارد بچرخش در مي آيدپس از استارت اوليه (20 تا 30 ثانيه ) سپس استارتر از مدار خارج ميشود و 3/1 خروجي ژنراتور ر ا براي حركت و مازاد ميتواند الكترو موتور را تغذيه كند . اين اختراع در بخش صنعت ، كشاورزي ، دامداري ، خانگي كاربرد دارد و كم هزينه است . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/nirogah.flv در نگاه بيشتر ببينيد
جمعه, 24 مرداد 1393 | آبازدید 52
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
حسين غنمي هستم ، قطارهاي بدون چرخ و موتور را به ثبت اختراعات رسانده ام كه ويژگيهاي بسيار خارق العاده اي دارد و ميتواند منشأ تحول در دنيا باشد . چرا يك قطار براي 50 تن كار مفيد 50 هزار تن جرم مرده را به دنبال ميكشد؟ به همين دليل قطعاتي مثل چرخ و لوكوموتيو را روي ريل قرار داده ايم و ريل را متحرك كرده ايم به همين دليل هزينه ها به 10 درصد كاهش پيدا كرده و امنيت به 100 درصد رسيده و جايگزين هواپيما و همچنين با هزينه ي ساخت كمتر از قطارهاي فعلي . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/ghatar.flv در نگاه بيشتر ببينيد
جمعه, 24 مرداد 1393 | آبازدید 37
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
در قدیم نان را تازه تازهمصرف ميكردند وبا توجه به نیاز تولید می کردند یا این که نان را خشک می کردند و هنگام خوردن مقداری آن را نمناک می کردند و می گذاشتند تا نم منتشر گردد (قرار دادن آن داخل یک پارچه باعث منتشر شدن نم و یکنواختی نان می گردد) و سپس آن را میل می کردند. جا نانی های امروزی که پلاستکی و در بسته هستند یا نگهداری نان در سفره های پلاستیکی که به نان هوا نمی رسد، خود باعث تسریع در کپک زدن نان ها می گردد. اگر نان خشک شود و در جای خنک نگهداری شود، هیچ وقت کپک نمی زند. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/nanmashhad.flv در نگاه بيشتر ببينيد
جمعه, 24 مرداد 1393 | آبازدید 42
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
اَرغَوان نام درختی است از سرده ارغوان. بلندی آن گاهی به ۱۲ متر هم می‌رسد، اما بیشتر به صورت درختچه‌است. ارغوان گیاه بومی سرزمین‌های جنوبی اروپا و جنوب غربی آسیاست و در ایران در خراسان رضوی ،ایلام، شاهرود، کرمان، مازندران، گیلان، همدان، لرستان و فارس به صورت خودرو می‌روید. این درخت را به عنوان گیاه زینتی می‌کارند. در شهرهای شمالی استان خوزستان مانند دزفول، شوشتر، مسجدسلیمان و هفت تپه نیز این گیاه به وفور یافت می‌شود اما زمان گلدهی آن اواسط زمستان است. ولایت پروان در کشور افغانستان نیز برای رشد ارغوان بسیار مناسب است بگونه ای که در اردیبهشت ماه هر سال دشتهای این ولایت به گلهای زیبای ارغوان آذین شده و نمای زیبایی را به منطقه می دهد. هرساله مراسمی ادبی و فرهنگی به نام جشن ارغوان با حضور شاعران و نویسندگان و همینطور مقامات دولتی و محلی در منطقه پروان برگذار می گردد و حتی دولت افغانستان در صدد انست که این جشن را در میراث جهانی یونسکو به ثبت برساند. برگهای ارغوان به شکل قلب، بدون کرک و دارای کناره‌های صاف است. گلهای این درخت در اوایل بهار، در گروه های۳ تا۶ تایی، روی شاخه‌ها و حتی روی ساقه اصلی، پیش از رشد برگ‌ها پدید می‌آیند و چون عده آنها بسیار زیاد است، منظره زیبایی به درخت می‌دهد. مزه گل ارغوان ترش و نسبتاً مطبوع است. از این رو در بعضی از کشورها گل ارغوان را همراه سالاد می‌خورند یا در بعضی از غذاها می‌ریزند. ارغوان در خاکهای آهکی پرقوت بهتررشد می‌کند و در برابر خشکی مقاوم است و به تابش مستقیم نور خورشید نیاز دارد. برای زیاد کردن این درخت، بذر آن را فروردین در هوای آزاد می‌کارند. این درخت را از راه پیوند و قلمه زدن نیز زیاد می‌کنند.ارغوان، درختی آشنا که مقاومتی بی‌نظیر دارد. این درخت هر جا که آب کم و خاک نامطلوب است سبز شده و محیط زیست ما راحیات بخشیده‌است. امروزه مراکز حفاظت از منابع طبیعی آن را برای حاشیه شهرها و روستاها توصیه نموده و حتی بعضی از مراکز دولتی نهال ارغوان را تولید و به طور رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهند. این درخت در خاک‌های گچی و آهکی راحت رشد می‌کند و گرمای تند آفتاب و خشکی خاک را به آسانی تحمل می‌نماید. سرزمین مادری‌اش مناطق شرق مدیترانه‌است و در کشور ما گسترش زیادی دارد. اوایل «اردیبهشت»، ارغوان تماشایی‌ترین زمان خود را می‌گذراند. در این هنگام در حالی که شاخه‌ها هنوز بدون برگ هستند، گل‌های خوشه‌ای و صورتی‌رنگش به حالت آویخته ظاهر می‌شوند و سپس برگ‌های سبز و قلبی‌شکل، آن شاخه‌ها را زینت می‌بخشد. وقتی عمر گل‌ها به پایان رسید، بذرها در داخل محفظه‌هایی به نام نیام قرار گرفته و تمام طول سال روی شاخه‌ها باقی می‌مانند. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/arghvan.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 26 تیر 1393 | آبازدید 91
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
قره قات (قره قاط) يا سياه گيله درختچه ي کوچکي که داراي برگ هايي بيضوي و به رنگ سبز روشن است. برگ هاي اين گياه بادوام بوده ولي در زمستان بر روي گياه باقي نمي مانند. گل ها که در کنار برگ ها مي رويد سفيد مايل به سبز و يا گلي رنگ است. ميوه ي اين گياه از نوع سته است و پس از رسيدن کامل به اندازه ي نخود شده و حاوي آب بنفش رنگي مي باشد ميوه ي نارس آن کمي ترش و ميوه رسيده کمي شيرين است. ميوه ها از غباري سفيد رنگ پوشيده شده اند. قسمت مورد استفاده ي قره قاط شامل برگ، ريشه و ميوه است. البته مهم ترين مصرف دارويي، مربوط به ميوه ي آن مي باشد. ميوه ها پس از رسيدن کامل اکثراً آبي مايل به سياه هستند. قره قات در اکثر نواحي جنگلي آسياي صغير، قفقاز، سيبري، آمريکاي شمالي و به خصوص اروپا يافت مي شود. اين گياه در ايران رويش ندارد؛ ولي گونه ي ديگري که شرح داده شده است در سرزمين ايران وجود دارد دانه ي قره قات حاوي حدود 88 درصد آب است. بقيه مواد شامل آنتوسيانين که در ميوه هاي تازه 1/0 تا 25/0 درصد در نوسان بوده، ولي در عصاره غليظ شده ي اين ميوه، 25 درصد مي باشد. اکثر اين آنتوسيانين ها به شکل گلوکزيد هستند و تنها مقدار کمي در طبيعت و در اين گياه به صورت آزاد مي باشند. حدود 15 آنتوسيانوزيد که اجسام فعال گياه مي باشند، در اين گونه از قره قات شناسايي شده است، بعضي گياهان ديگر از جمله گونه هاي ديگر قره قات، Ribes nigrum و انگور داراي آنتوسيانين هاي مشابهي هستند. ميوه ي هر سه گياه مذکور در اروپا به صورت دارويي مصرف مي شود قره قات یا قارا قات (Redcurrant) با نام علمی Ribes rubrum میوه‌ای جنگلی است که بومی اروپای غربی و شمال کشورهای ایتالیا، اسپانیا، لهستان و پرتغال است. قره قات در جنگلهای منطقه ارسباران، مخصوصا جنگلهای اطراف روستای عباس‌آباد، نیز به وفور یافت میشود. ارتفاع بوته قره قات ۱-۱.۵ متر است و گاهی تا به دو متر نیز می‌رسد. شکوفه‌ها، بعلت رنگ زرد مایل به سبز شان تا حدی نامرئی هستند. میوه‌ها در خوشه‌های آویخته پدید می‌آیند. هر خوشه ۳-۱۰ میوه قرمز شفاف با قطر ۸-۱۲ میلیمتر را شامل میشود. هر درختچه ۳-۴ کیلو میوه در سال میدهد. میوه‌ها در اواسط تابستان میرسند. قره قات نباید با سیاه گیله و بلوبری اشتباه شود. آن میوه‌ها طعمی مایل به شیرین دارند. متأسفانه این اشتباه اسامی، بعلت نایابی نسبی قره قات و شناخته شدن بلوبری از طریق ارتباط با جهان غرب، حتی در محیطهای آکادمیک شیوع پیدا کرده است. توصیفی که یک منبع سنتی تر از قره قات میکند، به واقعیت نزدیکتر است: "اسم ترکی من ((قره قاط)) است به من قراقات و قراطاط هم گفته اند، عده ای از گیاه شناسان قدیم ایران از جمله بغدادی مرا نوعی زغال اخته و عده ای دیگر نوعی زرشک می دانند..." طعم میوه قره قات ترش است. این میوه در کشورهای اروپایی برای درست کردن مرباهای نسبتاً گران قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد علی‌رغم اینکه کاشت و نگهداری قره قات چندان سخت نیست، این میوه حتی در اروپا نیز کمیاب است. در ایران، خشک شده قره قات در عطاری‌ها یافت میشود. دم کرده قره قات را برای رقیق کردن خون تجویز می‌کنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت میکند. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/ghat.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 26 تیر 1393 | آبازدید 122
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
پده از جمله گونه های درختی است که در مناطق خشک و نیمه خشک در حاشیه رودخانه ها وجود دارد و ایران نیز با20000هکتار پده زار از جمله مناطق عمده رویش پده است.ا ز خصوصیات این درخت این است که علاوه بر مقابله با شوری خاک قادر است شرایط اکولوژیکی حاکم بر مناطق استقرار پده از جمله اقلیم ,بارندگی اندک,تابستان گرم و زمستان سرد,بادهای قوی,تشعشعات شدید خورشیدی,تبخیر بالا و تناوب دوره های سیلابی و خشکی رودخانه را تحمل نماید.از این نظر جوامع پده نقش مهمی را در نواحی بیابانی ایفا مینماید.در ایران نیز با توجه به تنوع شرایط اقلیمی و وجود رودخانه هایی با سیلاب های متناوب به خصوص در مناطق پست,مناطقی از بخش های انتهایی خروجی حوضه رودخانه کرخه و کارون در استان خوزستان و اترک وتجن در خراسان از جمله مناطق عمده رویشگاه پده هستند. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/padeh.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 26 تیر 1393 | آبازدید 97
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
نام علمی سماق Rhus coriaria است. "سماق" در قدیم "سماک" نیز تلفظ می‌شده است، در حقیقت فارسی آن سماك و عربی آن سماق است. سُماق درختچه ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد. رنگ میوه ی آن قرمز و قهوه‏ای است (تصویر مجاور) و طعم آن گس است، ولی پس از رسیدن ترش می‏شود. میوه‌ ی سماق پس از کوبیدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی مانند کباب استفاده می‌شود. این گیاه اغلب در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود. نواع متنوعی دارد که برخی از آنها جنبه ‌ی تزیینی‌ داشته و اگر حواسمان نباشد، می ‌تواند موجب مسمومیت و خارش گردد. در یونان باستان از چوب سماق برای رنگ آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم استفاده می کردند. در برخی از کشورها از سماق نوشیدنی تهیه می‌ کنند که برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر است سماق از نظر طب قدیم، سماق سرد و خشک است . خواص دارویی ای که سماق دارد: خاصیت سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکول‌های پروتئین‌های حیاتی بدن تا میزان ۸۰/۸% باعث شده تا این‌ گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت، مفید تشخیص داده شود. درمان رماتیسم، نقرس و خاصیت ضد میکروبی این گیاه نیز به اثبات رسیده است. سماق برای دندان‌ درد مفید است و اشتها را تحریک می‌کند لثه را تقویت و از خونریزی معده جلوگیری می‌کند. به‌دلیل داشتن تانن فراوان قابض و پاک کننده معده می‌باشد. خوردن سماق تازه ایجاد مسمومیت می‌کند. سماق از نظر طبیعت سرد و خشك است، قابض و مقوی معده است، از اسهال صفراوی و مزمن و اسهال خونی و آمدن خلط خونی از سینه جلوگیری میكند و خونریزی را بند می آورد مالیدن سماق به دندان برای تقویت و استحكام لثه ها مفید است و مضمضه خیس كرده سماق در آب نیز برای زخم دهان و تقویت لثه ها مفید است. میوه سماق نباید تازه مصرف شود زیرا ایجاد مسمومیت میكند و همیشه باید خشك آن سائیده و مصرف شود. سماق یکی از منابع مهم ویتامین ث است و سموم را از بدن بیرون می راند دفع خونریزی معده و اسهالها را قطع می کند ، چه در مورد اسهال مزمن و مسمومیت غذایی و چه در مورد گرمازدگی- خوردن آن باعث افزایش ترشح غدد بزاقی شده و در نتیجه عمل هضم غذا را آسانتر می کند. (آب جوشانده برگهای سماق ، آرامبخش کولون گرفتگی روده) ، برطرف کننده خارش بدن و درمان بی اختیاری ادرار است.- خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت مفید است زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض و بیماریهای مختلف درافراد دیابتی ترکیب شدن گلوکز با مولکولهای پروتئین های حیاتی بدن ات که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات انجام شده بر روی گیاه سماق نشان می دهد که سماق در حدود 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.- ضماد برگهای آن بر روی شکم کودکان ، اسهال و شکم پیچه را برطرف می سازد- از آنجایی که سماق خاصیت آنتی بیوتیکی و ضد عفونی کننده دارد در اسهالهای ناشی از مسمومیت بسیار مفید است.- خوردن سماق با زیره اشتها را زیاد می کند- مسواک زدن با گرد سماق بارای تقویت لثه و معالجه زخمهای دهان مفید است.- جهت سیاه کردن موی سر هم به کار می رود در این صورت باید برگ درخت سماق را در آب پخته ، مدتی بر روی مجازات قرار دهید. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/somagh.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 26 تیر 1393 | آبازدید 155
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
اين گياه كه ارتفاع آن به 2 متر ميرسد داراي برگ هاي پنجه اي و 5 تا 7 برگچه ي نيزه اي با نوك كشيده و تيز كه روي برگ آن كرك دار و به رنگ سبز تيره مي باشد . طول هر برگچه 5 تا 10 سانتي متر است و گل آن به طول 5 تا 10 ميليمتر ميباشد . گل هاي ويتكس فاصله دار و بنفش رنگ ميباشد . درخچه ي ويتكس در طول ارغوان شاخ و برگ خود را گشوده و طراوت و زيبايي تازه به محيط اطراف خود بخشيده است اين گياه كه در سواحل مديترانه ، يونان ، آسياي صغير ، سواحل سوريه ، مصر ، اردن وقفقاز مي باشد . در ايران نيز در نواحي استپي اطراف كرج و استان خراسان به طور خودرو ديده مي شود . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/vitex.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 26 تیر 1393 | آبازدید 81
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
نقالی ایرانی یا افسانه‌گویی ایرانی کهن‌ترین شکل بازگویی افسانه‌ها در ایران است و از مدتها پیش نقش مهمی در جامعه دارد. نقال کسی است که نقل حماسی می‌گوید و مضمون نقلهایش بیشتر پیرامون داستان شاهان و پهلوانان ایران زمین است. نقال شعر یا نثرها را با حرکات و اشارات و گاهی به همراه موسیقی و توصیف کتیبه‌ها و نقاشی‌ها بازگو می‌کند. نقال به استعداد قابل توجهی برای حفظ اشعار و متنها و هم‌چنین توانایی بداهه‌گویی و مهارت سخنرانی نیاز دارد. لباس نقال، لباسی ساده‌است و گاهی به همراه کلاه باستانی یا کتهای زرهی در طول اجرای برنامه برای بازگو کردن صحنه‌های نبرد است. نقال به عنوان نگهبان فرهنگ عامیانه، داستانهای حماسی و قومی و موسیقی فولکلور ایران شناخته می‌شود. نقالها پیش‌تر در قهوه‌خانه‌ها و مکانهای تاریخی مانند کاروانسراها به اجرا برنامه می‌پرداختند. امروزه با کاهش محبوبیت قهوه‌خانه‌ها و از بین رفتن کاروانسراها و به وجود آمدن اشکال جدید سرگرمی و کم کاری عرصه فرهنگ در ایران هواداران این هنر دراماتیک ایرانی به تدریج رو به کاهش است. دوین پروندۀ ثبت جهانی نقالی با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، بنیاد فردوسی، خانۀ تاتر و مرکز هنرهای نمایشی کشور ایران انجام پذیرفته است. ثبت پروندۀ «نقالی» در ششمین اجلاس میراث معنوی ناملموس یونسکو در تاریخ ۲۷ نوامبر ۲۰۱۱ به ثبت جهانی رسید http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/naghali.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 19 تیر 1393 | آبازدید 79
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
مجتمع فولاد خراسان كه در استان خراسان مزين به نام علي ابن موسي الرضا (ع) قرار دارد ، بر اساس مطالعات امكان سنجي كه از سال 1362 توسط شركت معتبر بين المللي به نام استيل ژاپن به همراهي شركت مهندسي ايران انجام شد هشت نقطه در استان خراسان مورد مطالعه مكان سنجي براي احداث يك مجتمع بزرگ فولاد سازي در شرق كشور مورد مطالعه قرار گرفت پس از 8 سال مطالعات در همه ي زمينه هاي با اهميت براي ساختگاه بزرگ فولاد لازم بود نهايتا شهرهاي نيشابور بيشترين امتياز كارشناسي را براي يك مجتمع 2 ميليون تني در شرق كشور بدست آورد . از سال 1376 در خرداد ماه با حضور رئيس جمهور وقت كلنگ احداث به زمين زده شد و در دوره اي چهار ساله ساخته شد . واحد فولاد سازي در بهمن ماه با حضور آقاي جهانگير ي مورد بهره برداري قرار گرفت در دولت نهم و دهم دو واحد شماره 1 و 2 احياء مستقيم كه هر كدام به ظرفيت 800 هزار تن كه يك واحد اش در بهمن 1388 با حضور آقاي دكتر احمدي نژاد و واحد دوم اش در بهمن 1389 با حضور معاون اول آقاي رحيمي به بهره برداري رسيد . به لحاظ حجم عمليات نقدينگي و فروش جزو 100 شركت برتر ايران است . بالغ بر 934 نفر نيروي انساني و 1000 پيمانكار و 2500 نفر راننده بومي نيشابوري كه محصولات را به اقصي نقاط ايران حمل ميكنند. به ازاي هر شغل مستقيم 20 شغل غير مستقيم پايين دست و بالا دست به صنعت فولاد سرويس مي دهند . اشتغال جوانان و نيروي تحصيل كرده با مهارتهاي لازم در اين پروژه ي ملي يكي از اهداف شركت دراين پروژه ي ملي در نيشابور ميباشد . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/folad.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 19 تیر 1393 | آبازدید 75
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
سید صادق حسینی شیرازی در ۲۰ ذی الحجه ۱۳۶۰ قمری در کربلا متولد شد. وی در سن ۱۰ سالگی طبق سنت خانوادگی ملبس به لباس روحانیت شد و در کربلا به ادامه تحصیل پرداخت. وی مراخل اول تحصیل را زیر نظر پدرش گذراند و سپس وارد حوزه شد. وی فرزند سید مهدی حسینی شیرازی از دودمان میرزای شیرازی و برادر محمد حسینی شیرازی و دائی محمدتقی مدرسی است. وی در حوزه کربلا تحصیل کرد.از 45 سال پيش در لبنان هستم كلام تأثير گذار از مقام معظم رهبري در زماني كه رئيس جمهوري ايران بودند كه خوب است انداخته هاي نهج البلاغه را كامل در اختيار علاقمندان عبه علم اميرالمؤمنين قرار بدهم . امتياز مهم اين نسخه از نهج البلاغه به عنوان نسخه ي پايه يا مرجع است و بيش از 20 برابر نسخه ي موجود در ميان مردم است كه تعداد صفحات آن 1551 صفحه است .حاج سيد صادق 28 سال از عمر خود را براي تفسيركامل سخنان اميرالمؤمنين صرف كرده است . حدود 8000 هزار كتاب را مطالعه و بررسي كرده ام و از ميان آن اين نسخه مستند به 1200 عنوان كتاب است كه از مذاهب مختلف شيعي ، اهل سنت زيدي و ... ميباشد . اولين نسخه اين كتاب را در ضريح امام علي (ع) قرار داده ايم . اين نسخه به بالاترين سطح بين المللي (سازمان ملل ) اهداء شده است و به عنوان سند عظيم شيعي در آنجا ثبت شد ه است .اين كتاب تا پايان امسال به 3 زبان فارسي ، اردو و انگليسي ترجمه خواهد شد . درخواست من از شيعيان اين است كه اميرالمؤمنين(ع) را بشناسيم . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/tamam_moalef.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 خرداد 1393 | آبازدید 144
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
اُرِس یا هُرس یا سرو کوهی گونه‌ای سرو است که در مناطق کوهستانی می‌روید. این درخت در برابر ناملایمات طبیعی بسیار مقاوم است. این درخت در دامنه جنوبی رشته کوههای البرز، از آذربایجان تا خراسان و به ویژه در کوهستانهای شرق کشور و در ارتفاعات جیرفت کرمان منطقه سربیژن به صورت عمومی و متراکم یافت می‌شود. برخی درختان ارس، مانند درخت ارس روستای ابرسیج قدمتی چند هزار ساله دارند. در شمال استان خراسان رضوی در منطقه هزار مسجد جنگلهای تحت حفاظت از درخت ارس وجود دارد. اُرِس از جمله درختان حفاظت شده به شمار می‌آید که قطع آن ممنوع است. درخت اورس در رشته کوه زاگرس هم وجود دارد.در ترکی به آن آردئج، آردئچ، آتوش و آردئش و در کردی (کرمانجی) به آن مَرخ گویند و اعراب میوه آنرا ابهل نامند. ارس (Juniperus) سرده بزرگی مشتمل بر ۶۰ گونه‌است که به طور گسترده در نیمکرهٔ شمالی ، از مناطق سرد و قطبی مانند گرینلند ، شمال سیبری و آلاسکا تا کوههای بلند مناطق گرمسیری انتشار یافته‌است . همهٔ گونه‌های این جنس همیشه سبز ، به صورت درختانی بلند ، کوچک و یا درختچه‌ای و خزنده بوده ، دیر زیستی و عمر برخی درختان آن بسیار زیاد و حتی تا بیش از ۲۰۰۰ سال می‌رسد. به جز گونهٔ. deppeana معمولا پوست به فلس‌های طولی از تنه جدا می‌شود. شاخه‌های پیرامونی گسترده و نا منظم هستند ، برگها فلسی و آرایش انها متقابل متلاقی و یا در چرخه‌های ۳ تایی ، در درختان جوان همیشه سوزنی یا نیشتری شکل ، ولی در درختان مسن به صورت یکی از دو نوع نامبرده و یا هر دو با هم دیده می‌شوند. معمولا دو پایه ، به ندرت تک پایه ، گلهای نر شاتونی ، به شکل تخم مرغی یا واژ تخم مرغی و بر روی شاخه‌ها ی کوتاه انتهایی و یا محوری هستند . گل آذین یا مخروط ماده به شکل کروی و از ۳ تا ۶ فلس تشکیل شده‌است در زیر بعضی و یا همهٔ انها ۱ یا ۲ تخمک وجود دارد. مخروط کروی شکل ، شفت مانند ، غیر شکوفا و در سال اول و یا دوم از رشد خود رسیده ، فلسها ۳ تا ۶ عدد ، کم و بیش گوشتی به صورت بسته و چسبیده به هم ، معمولا موقع رسیدن به رنگ آبی تیره و یا از غبار سفید رنگی پوشیده شده و خیلی صمغ دار هستند . در داخل هر مخروط ۱ تا ۱۰ دانه گرد ، تخم مرغی و یا گوشه دار با پوشش سخت و بدون بال قرار دارد. لپه ۲ یا ۴ تا ۶ عدد می‌باشد. گونه‌های این جنس قادرند سرمای شدید و خشکی هوا را به خوبی تحمل نمایند. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/ors.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 خرداد 1393 | آبازدید 111
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
سيمان شهرستان جغتاي در سال 1386شروع و در سال1388 به بهره برداري رسيده است . در ابتدا باور مديريت بهبود كيفيت محصول ارائه شده است . با تلاش همكاران به اين موفقيت دست پيدا كرديم و 300 نفر اشتغال مستقيم و بيش ا ز 2000 نفر بطور غير مستقيم از منافع اين كارخانه بهره مند هستند . مواد اصلی تولید سیمان این کارخانه آلوویوم، سنگ آهک و سنگ مارول می باشد که از معادن غنی اطراف کارخانه تامین می گردد.ظرفیت تولید این کارخانه عظیم ۴۰۰۰ تن کلینکر در روز و ظرفیت تولید آسیاهای سیمان آن ۵۰۰۰ تن می باشد در اتاق كنترل پارت (1) كارخانه جوين مواد اوليه در معادن را داخل سنگ شكن ريخته ميشود و سپس روي نوارسمت سالن خاك مي رود . بر اساس مطالعات تا 80 سال آينده ذخيره كارخانه تآمين است به همين دليل مديريت تصميم به اجراي خط 2 را دارد تا در آينده اي نزديك اشتغالزايي براي مردم بومي را داشته باشد . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/siman_joghatai.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 خرداد 1393 | آبازدید 70
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
روش هاي باز كردن راه هوايي در مصدومين بيهوش در صورت عدم آسيب به مهره ي گردن سر مصدوم را به يك طرف خم كرده و انگشت خود را از كنار دهان مصدوم وارد نموده و اجسام خارجي قابل دسترس را خارج نماييد . اگر جسم خارجي نواحي را مسدو كرده بود و با دست قابل خارج كردن نباشد فورا مصدوم را روي سطح سفتي بخوابانيد سپس ( مطابق شكل) پاشنه ي دست خود را روي شكم بين ناف و انتهاي استخوان جناق قرار دهيد ، آنگاه دست ديگر را روي دست اول قرار داده و فشاري محكم و ناگهاني به سمت پايين و جلو وارد نماييد از آنجائيكه در افراد بيهوش به علت شل شدن عضلات حلق و حنجره و زبان به سمت عقب حركت كرده و باعث انسداد راه هوايي ميگردد جهت رفع اين حالت پس از تميز كردن دهان ، سر و گردن را به عقب خم كنيد و سپس چانه ي مصدوم را به جلو برانيد مواظب باشيد با انگشتان عضلات زير چانه را به سمت داخل فشار ندهيد در اطفال زير يكسال جهت باز كردن راه تنفسي سر و گردن را به عقب خم نكنيد بهتر است سر در امتداد بدن باشد در صورت وجود شكستگي در مهره ها ي گردن خم كردن سر و گردن به عقب ممنوع ميباشد زيرا ممكن است باعث قطع نخاع شده و خطر مرگ وجود دارد. در اين حالت مطابق شكل را به سمت بالا حركت دهيد اين عمل باعث مي شود از فشار زبان بر راه هوايي كمتر شود . چنانچه مصدوم هوشيار است و انسداد ناقص است مي توانيد با زدن چند ضربه بين دو كتف و تشويق سرفه باعث رفع انسداد شويد چنانچه انسداد كامل است با زدن ضربه به پشت جسم خارج نشده با انجام مانور به رفع انسداد اقدام كنيد. نحوه ي انسجام مانور به اين صورت است دستهايتان را زير بغل او رد كنيد سپس يك دست خود را به صورتي كه شصت داخل قرار دارد مشت كرده و روي شكم بين ناف و انتهاي جناق قرار دهيد دست ديگر را بر روي دست اول قرار داده و فشارهاي محكم و ناگهاني روي شكم به سمت داخل و بالا وارد نماييد در نوجوانان بهتر است اين عمل با يك دست انجام گيرد در افراد خيلي چاق و خانم هاي حامله و شيرخواران از مانور هانگليخ شكمي استفاده نمي شود در شير خواران زير يكسال با يك دست به حالت سرازير قرار دهيد و با دست ديگر ضربات نسبتا محكم به پشت و بين دو كتف او بزنيد و اگر جسم بيرون نيامد فورا او را برگردانيد و 5 بار فشا بر روي قفسه سينه وارد نماييد . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/rah_havaie.flv در نگاه بيشتر ببينيد
چهارشنبه, 31 ارديبهشت 1393 | آبازدید 140
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
مسوار شدن در قسمت حمل بار و نبستن كمربند ايمني خطرات زيادي را به همراه دارد ، ضمن اينكه ظرفيت قسمت جلو ي وسيله ي نقليه هم راننده بايد دقت داشته باشد كسي را سوار نكند و هم خود سرنشينان كاملا آگاهي داشته باشند از خطر هاي آن ودر قسمت حمل بار سوار نشوند . بعضي ها بي توجهي ميكنند به جاي يك نفر دو يا سه نفر سوار ميكنند نمونه هايي بوده است كه حتي كنار راننده يك نفر نشسته .(در اين موارد خطرناك )، راننده نمي تواند قبل از بروز تصادف ماشين را كنترل كند و خود اش موجب بروز تصادف مي شود.(اغلب راننگان ) بعد از طي مسير پر پيچ وخم گردنه ها احساس آرامش ميكنند و به سرعت خود مي افزايند . انتظار داريم عزيزان عبرت بگيرند . اتفاق قرار نيست هر روز بيفتدكه يك امر طبيعي شود . اتفاق حادثه اي است كه رخ ميدهد و تبعات آن خوب نيست و اي كاش رخ نميداد . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/hint_sarneshinan.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 25 ارديبهشت 1393 | آبازدید 100
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
در رابطه با خرید های آنلاین گفته ایم كه اگر با شمار ه اعتباری باشد هیچ گونه اعتباری ندارد . در خرید آنلاین باید دقت كنیم (سایت ) دارای اصالت و آدرس باشد . یعنی اگر شخص اجناسی رابه فروش میگذارد باید آدرس معتبری را ارائه دهد ، یعنی آدرس فروشگاه را قید كند. سایت هایی كه از نماد ( ای نماد ) به معنای نماد اعتماد را داشته باشد روی آن كلیك كنید آدرس و فروشنده را نشان میدهد . ابتدا درآدرس سایت دقت لازم را داشته باشد از آدرس درگاه اس اس ال استفاده كنند یا به اچ تی تی توجه كنید . درگاه بانكی را قبل از واریز وجه حتما چك كنید . سایت را یك بار رفرش كنید بعد از واریز وجه كد رهگیری و شماره تراكنش را نزد خودنگه دارید .توصیه میكنیم قبل از خرید آنلاین طرف مقابل را كاملا شناسایی وسپس خرید كنید تا اگربا مشكل رو به رو شدید بتوانید پیگیری كنید . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/kharid_anlayn.flv در نگاه بيشتر ببينيد
يكشنبه, 07 ارديبهشت 1393 | آبازدید 200
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
هرگونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه سوری می تواند زیان های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد.حادثه برای هرکسی اتفاق میافتد. در برخی حوادث افرادی کشته شده یا به شدت آسیب میبینند. اما از بروز اغلب حوادث از جمله حوادث چهارشنبه سوری میتوان جلوگیری کرد. نکاتی جهت پیشگیری از حوادث ناشی از چهارشنبه سوری: والدین در تهیه وسایل آتشبازی بیخطر فرزندانشان را همراهی نمایند. کودکان به هیچ عنوان شخصاَ نباید از مواد آتش بازی و محترقه استفاده نمایند. از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی به خصوص در منزل،زیر زمین،محل کار و ... جداً جلوگیری کنید. از حمل مواد محترقه و آتش گیر و انفجاری حتی به مقادیر بسیار کم، در جیب لباس و کیف جداًً خودداری کنید. در صورت نگهداری مواد آتش بازی، حتی کم خطر حتماً آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. مواد آتش بازی (محترقه و انفجاری) را از محل هایی که مطمئن هستند خریداری کنید. این مواد را از دست فروش تهیه نکنید. همیشه در مواقع آتش بازی جهت اطفاء حریق، آب، کپسول اطفاء حریق و حتی الامکان جعبه کمکهای اولیه در دسترس باشد. مواد آتش بازی (منفجره و محترقه) را به طرف افراد دیگر پرت نکنید. هیچگاه مواد آتش بازی (منفجره و محترقه) را در ظروف شیشه ای یا فلزی قرار ندهید، زیرا در صورت انفجار ذرات شیشه یا فلز، به اطراف پرتاپ شده و سبب صدمات و خطرات جانی خواهد شد. هیچگاه از الکل برای آتش گیری مواد استفاده نکنید. از آتش زدن لاستیک، هیزم، کارتن خالی و امثال آن چه در واحدهای مسکونی و چه در معابر ، کوچه و خیابان خودداری نمایید. از پرتاب مواد آتش زا مانند فشفشه و موشک بر روی درخت ها، بام و بالکن منازل که از عوامل عمده بروز آتش سوزی است جداً خودداری کنید. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/4shanbe_sori.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 اسفند 1392 | آبازدید 244
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
با توجه به رشد روز افزون جمعیت انسانی در جهان مسئله نیاز غذایی و تامین آن به عنوان یک مشکل اصلی ودغدغه جدی همواره برای بشریت امروز جزو مسائل مهم تلقی گردیده وعلی رغم تلاش در جهت افزایش تولید ؛دائما از سوی عوامل خسارت زا اعم از زنده وغیر زنده تحت تاثیر قرارگرفته که یکی از عوامل زنده تاثیر گذار در کاهش محصول علفهای هرز هستند . علفهای هرز به دوصورت کمی وکیفی به محصول خسارت وارد می کنند: خسارت کیفی آن باعث کاهش کیفیت و ارزش غذایی ویا مسمومیت محصول (در صورت اختلاط بیش از حد با محصول )می شود وخسارت کمی باعث کاهش مقدار تولید در واحد سطح می گردد. به بخشی از این خسارت های ایجاد شده اختصاراً اشاره می گردد 1- رقابت با محصول اصلی در جذب رطوبت ،مواد غذایی،اشغال فضا ونهایتاًکاهش محصول اصلی 2- خسارت از طریق ترشح مواد سمی در داخل خاک ومسموم کردن گیاهان زراعی 3- ایجاد مسمومیت در دام وطیور وحتی خود انسان توسط بعضی از علفهای هرز سمی به صورت مختلف (اختلاط با محصول ومصرف خوارکی آن ،تماس با قسمتهای سمی و...) 4- علفهای هرز به عنوان پناهگاه ومیزبان حد واسط برخی از عوامل بیماری وآفات گیاهان زراعی محسوب می گردند وبطور غیر مستقیم می توانند خسارت زا باشند . 5- صرف هزینه ،زمان وانرژی در جهت کنترل علفهای هرز وکم رنگ شدن اقتصاد تولید محصول . راههای تکثیر وانتشار علفهای هرز : علفهای هرزبیشتراز طریق تولید بذر تکثیر می یابند ولی تعدادی علاوه بر تولید بذر از طریق ساقه یا ریشه های خزنده و زیر زمینی نیز تکثیر می یابند.بطوریکه اگر ریشه ها یا ساقه زیر زمینی قطعه قطعه شود از هرقطعه یک بوته جدید علف هرزمی تواند بوجود آید . توسعه وگسترش علفهای هرز از طریق تولید زیادی بذر وجوانه زدن آنها در سالهای بعد می باشد .بذر علفهای هرز توسط عواملی مختلفی مانند:باد ،آب ، آبیاری ،حیوانات ،استفاده از بذور نا مرغوب وآلوده به بذر علفهای هرز وهمچنین توسط انتقال خاک داری بذرعلفهای هرز به مزراع دیگر که توسط ادوات کشاورزی ممکن است انجام پذیرد، منتشر می شوند . در کنترل شیمیایی، از سموم علفکش برای کنترل علفهای هرز استفاده می شود .علفکشها از نظر نوع وزمان مصرف وروش های استفاده مختلف می باشند .علفکشهای عمومی ،سمومی هستند که همه نوع علف هرز وحتی خود محصول را ازبین می برند مانند راند آپ که بیشتر در مزارع تحت آیش وحاشیه مزارع وکانالهای آبیاری مصرف می گردد. علفکشهای اختصاصی وانتخابی سمومی هستند که علفهای هرز خاصی را در محصول خاصی مانند گندم کنترل می نمایند .مثلاً علفکشهای توفوردی وگرانستار (گیاهستار)را که منحصراً علفهای هرز پهن برگ را در مزرعه گندم کنترل می نماید ویا علفکش تاپیگ وپوما سوپر که انتخابی مزراع گندم بوده وبرای کنترل علفهای هرز نازک برگ بکار می روند. برخی از سموم علفکش دومنظوره نامیده می شوند مانند شوالیه وآسرت که هم برای کنترل علفهای هرز نازک برگ وهم علفهای هرز پهن برگ در مزارع گندم مورد استفاده قرار می گیرد. کنترل شیمیایی علف های هرز سم پاشی واصول ایمنی برآورد وتعیین میزان آب مورد نیاز در سمپاش جهت عملیات سمپاشی نیز خیلی مهم می باشد .در سم پاش های مختلف میزان مصرف آب در هکتار متفاوت است مثلا سمپاش پشت تراکتوری بومدار حدود 200 تا 300 لیتر آب وسمپاش پشتی موتوری 100 تا 120 لیتر آب مصرف می کنند . اگر مقدار آب استفاده شده در عملیات سمپاشی زیاد باشد سم رقیق می شود و تأثیر آن کمتر می شود و بالعکس اگر آب سمپاشی کم باشد سم غلیظ شده و به تمام مزرعه نمی رسد وحتی در قسمت های سم پاشی شده نیز ممکن است باعث گیاه سوزی شود . بنابراین قبل از استفاده از سمپاش در مزرعه می بایست نسبت به کالیبره کردن سمپاش اقدام نماییم .کالیبره کردن یعنی اینکه سمپاش مورد استفاده ما چه مقدار آب در یک هکتار مصرف می نماید. نحوه ی عمل : سطح کوچک وبا ابعاد مشخص زمین خالی را با استفاده از مقدار معینی آب خالص که درون سمپاش می ریزیم آب پاشی می کنیم وبدین وسیله مقدار آب مصرفی را به تناسب در یک هکتار بدست آورده وبعد مقدار توصیه شده از علفکش مورد نظر را به نسبت با مقدار آب لازم مخلوط کرده وشروع به سمپاشی می نماییم مثلاً اگر برای سمپاش پشت تراکتوری 400 لیتری، مقدار آب لازم برای یک هکتار 200 لیترباشد پس با یک مخزن پر (400 لیتری ) می توان سطح 2 هکتار را سمپاشی کرد وچنانچه اگر بخواهیم از علفکش تو فوردی استفاده کنیم که مقدار مصرف آن 1 لیتر در هکتار است پس باید در مخزن مقذار 2 لیتر علف کش بریزیم تا بتوانیم 2 هکتار را سمپاشی کنیم. در سمپاشی مزارع به نکات زیر توجه داشته باشیم: 1- انتخاب علف کش مناسب و موثر در کنترل علف هرز غالب مزرعه ضمن مشورت با کارشناسان ذیربط 2- رعایت دوز سم توصیه شده و رعایت موارد فنی اختلاط و نحوه استفاده از علف کش 3- در دماهای پایین و بالا از علف کش استفاده ننماییم بطوریکه در مواقعی که هوا سرد است به دلیل توقف رشد علف هرز تاثیر پذیری علفکش کمتر خوهد بود. در استان اردبیل ودر مناطق سردسیری آن اواخر فروردین تا اوسط اردیبهشت ودر مناطق گرمسیری استان از اواخر اسفند تا اواسط فروردین بهترین زمان مصرف علفکش ها در غلات محسوب می گردد. (البته به شرط مناسب بودن وضعیت آب وهوا وبا نظر تیم کارشناسی شبکه های مراقبت مدیریت های جهاد کشاورزی). 4- قبل از اقدام به سمپاشی از وضعیت جوی خصوصاً بارش باران ومسیر وسرعت باد اطلاع بدست آورید.زیرا بارش باران باعث شسته شدن سم از روی علفهای هرز می شود و باعث پاشش غیر یکنواخت وبادبردگی وهدر رفت علف کش یا ایجاد خسارت در مزارع همجوار نا همگون می شود. 5- از اختلاط سموم علفکش ناسازگار با هم خصوصاً علفکش های هورمونی با سایر علفکشها خودداری نماییم. 6- در هوای آفتابی شدید از سمپاشی خوداری نماییم زیرا قطرات سم باقی مانده بر روی برگ ها در شرایط آفتابی شدید باعث ایجاد لکه های گیاه سوزی بر روی گیاهان زراعی مز گردد. 7- اگر از عفکش توفوردی می خواهیم استفاده کنیم ودر مزارع همسایه محصولاتی مانند یونجه، چغندر، حبوبات وپنبه کاشته شده باشد باید دقت نماییم تا این سم به این مزارع برخورد ننمایید. (خصوصاً مسیر باد بایستی در نظر داشت). 8- بعد از هر سم پاشی داخل مخزن وشلنگ ونازل آن را با آب ومواد شوینده باید بشوییم. 9- در سمپاشی وریختن سموم به داخل مخزن باید مسایل احتیاطی را رعایت نموده وباید از لباس مخصوص ودستکش وعینک وکلاه وماسک وکفش سمپاشی (چکمه ) استفاده نمود. 10- قبل استفاده از سموم بر چسب وبروشور سموم را مطالعه وبا کارشناسان ذیربط مشورت نمایید. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/alaf_harz.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 اسفند 1392 | آبازدید 405
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
داربست ساختاری است موقتی شامل یک یا چند جایگاه کار، اجزاء نگهدارنده، اتصالات و تکیه گاه ها که در حین اجرای هر گونه عملیات ساختمانی به منظور دسترسی به بنا، حفظ و نگهداری کارگر یا مصالح در ارتفاع مورد استفاده قرار می گیردحرکت دادن داربست به همراه کارگر روی سکوی کار می تواند خطرناک باشد. هرجا که برای پایین آمدن کارگران مشکل است و داربست بیش از 3 متر ارتفاع دارد، هر کارگر باید با یراق و طناب کوتاه در کل بدن بسته شود. طناب نجات باید به نقطه مناسب متصل شود. شخص ذی صلاح کسی است که می تواند شرایط کاری خطرناک را شناسایی کند و مجوز و اختیارات لازم برای اقدامات اصلاحی فوری به منظور حذف این خطرات را دارا می باشد. این فرد مسولیت اولیه برای نظارت، هدایت، نصب، برداشت و تغییر تمامی داربست ها را دارد و باید به مسائل زیر آگاهی کامل داشته باشد:باید شرایط کاربرد انواع داربست ها را بداند.قادر به شناسایی و اصلاح مخاطرات در مواجهه با کار داربست بندی باشد.در زمینه ساختار انواع داربست های مورد استفاده آموزش دیده باشد. وظایف شخص ذی صلاح:1. تعیین دسترسی های عملی ایمن برای نصب و برداشت و استفاده از داربست2. بازرسی داربست ها، قطعات و اجزای آن قبل از شروع به کار و بعد از هر حادثه ای که می تواند روی درستی قطعات داربست تاثیر بگذارد.نظارت و هدایت روی نصب داربست، برداشتن آن و تغییر محل کار3. تعیین اقدامات عملی برای حفاظت از سقوط افراد در هنگام نصب و برداشت داربست4. تعیین اینکه آیا کار بر روی داربست در روزهای طوفانی و بادخیز ایمن است.5. تعیین اینکه آیا قطعات و اجزای داربست که از مواد مختلف ساخته شده اند، می توانند با همدیگر مورد استفاده قرار بگیرند.6. شناسایی علل قطعات معیوب داربست و اصلاح مخاطرات. 7. بازرسی طناب های مورد استفاده در داربست های معلق و شناسایی نواقصات آن8. بازرسی طناب ها و ریسمان های مصنوعی مورد استفاده برای گارد ریل های میانی یا بالایی داربست.9. انتخاب، هدایت و آموزش افرادی که داربست را نصب می کنند و بر می دارند و محل ان را تغییر می دهند.10. آموزش کارگران در زمینه نصب، برداشتن داربست، حرکت دادن، کار کردن، تعمیر کردن، نگهداری یا بازرسی داربست ها برای شناسایی مخاطرات کاری مربوطه. http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/darbast_1.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 اسفند 1392 | آبازدید 217
تولیدات ویژه وب سایت/دانش و فن آوری
تعداد خاصي باكتري در محيط دهان زندگي ميكنند ، اين باكتري ها از سلولهاي قديمي جدا مي شوند يا باكتري ها از اينها تغذيه ميكنند در حالت غير طبيعي و عدم بهداشت از مواد غذايي كه در محيط دهان لا به لاي دندان ها مي ماند در طول روز تعداد باكتريها و اين سلولهايي كه مرده است به وسيله ي ترشحات بزاقي شستشو صورت ميگيرد و درواقع تعداد باكتري در طول شبانه روز بوسيله ي شستشوي مداوم دهان از طريق بزاق كنترل مي شود . شب هنگام كه ساعت استراحت بدن است ترشحات بزاقي فكي به حداقل خود ميرسد سلولهاي قديمي كه دفع مي شوند در مخاط وجود دارند وقتي سطح شستشوي بزاق كاهش پيدا ميكند باكتريها كه دائم در حال تكثير هستند ،يكي از برون دهي هاي باكتريها تركيباتي كه بوي تركيبات سولفوري دارند . عوامل غير طبيعي عواملي هستند كه حتي پس از مرف صبحانه و نوشيدني ادامه دارد ؛ اين عوامل غير طبيعي عبارتند از : 1) بهداشت ضعيف وجود جرم و پلاك چسبنده قندي بر روي دندانها .2)پريودنت بافتهاي نگهدارنده ي لثه اي ، پوسيدگي زخم هاي داخل دهاني ، تماس مناسب پراكترهاي دهاني كه لابه لاي آنها غذا گير ميكند يا حتي وسايل براكت هاي ارتودنسي .3) عفونتهاي حلق و سينوس .4) عفونتهاي دستگاه ريه ،مسائل مربوط به دستگاه گوارش . در درجه ي اول بايد به دندانپزشك مراجعه كند سپس مراجعه به متخصص گوش و حلق و بيني و بررسي وضعيت آنها بعد از اينها اگر بهبود ي مسير نشود به متخصص گوارش رجوع كند . http://77.36.163.107/mashhad/sima/documentary/boi_dahan.flv در نگاه بيشتر ببينيد
پنجشنبه, 29 اسفند 1392 | آبازدید 555

<< شروع < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی > انتها >>

صفحه 1 از 8

تاریخ آخرین به روز رسانی : 2014-09-02