برگزاری مراسم شب قدر در حرم مطهّر رضوی - محتوای خبر
متن خبر
برگزاری مراسم شب قدر در حرم مطهّر رضوی
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما، در شب شهادت امیرمومنان حضرت علیّ علیه السّلام و دومین شب مبارگ قدر، مراسم احیای شب 21 ماه رمضان با حضور گسترده زائران و مجاوران در بارگاه منور رضوی برگزار شد به گونه ای که همه صحن ها و رواق ها حتی خارج حرم رضوی مفروش شده و مملو از حضور عزاداران بود.
قرائت آیاتی از قرآن کریم، قرائت دعای جوشن کبیر و مرثیه خوانی و ذکر مصیبت ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام از برنامههای این مراسم بود.
تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم با تسلیت سالروز شهادت امیرمومنان حضرت علیّ علیه السّلام گفت: شناخت امام معصوم علیه السّلام و عصمت حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها که مقدمه درک شبهای قدر است، شناخت شناسنامه ای و اصل و نسب نیست بلکه معرفت خواهی مقام و جایگاه آنان در پیشگاه خداوند متعال است..
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی افزود: مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم راهبرد اساسی دین، وصیت نهایی حضرت امیرالمومنین علیّ علیه السّلام و از اصول مهم قانون اساسی نظام ماست که باید در جامعه اسلامی محقّق شود.
وی با تاکید بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی در جامعه اسلامی برای خشکاندن همه بدی ها و ترویج همه خوبی هاست و تعبیر "آتش به اختیار "برگرفته از همین اصل است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: انسان حق گو، حق خواه و حق محور هیچ گاه ضرر نخواهد کرد زیرا تشخیص حق و راه صحیح در فضای غبارآلود جامعه، جلوه ای از بصیرت و معرفت یابی این انسانهاست .
حجّت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به تصویب تحریم های جدید علیه ایران در سنای آمریکا افزود: این اقدام نشان غیر قابل اعتماد بودن دشمن و مصداق آیه شریفه قرآن است که بر پایبند نبودن دشمنان بر پیمان های خود تاکید می کند.
در این مراسم، تولیت آستان قدس رضوی آیین قرآن بر سر نهادن شب قدر را نیز برگزار کرد.
در این مراسم همچنین پیکرهای 2 شهید مدافع حرم تیپ فاطمیون میهمان ویژه جایگاه مراسم احیاء بودند.
پیکرهای شهیدان سید محمدرضا علوی و سید علی حسینی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب سلام الله علیها همراه با شعار لبیک یا حسین علیه السّلام و اشک و اندوه زائران و مجاوران عزادار مولای متقیان بر روی شانه های خادمان حضرت امام رضاعلیه السّلام تا جایگاه برگزاری مراسم تشییع شد.
مطالب مرتبط:
-
اختصاص 3 هزار پارکینگ رایگان ویژه شبهای قدر
-
طنین فریاد الغوث الغوث در حرم مطهّر رضوی علیه السّلام
-
شور و نوای معنوی شب های قدر در مسجد رضوان صدا و سیمای خراسان رضوی+تصاویر
-
امیرالمومنین(ع) الگوی کمک به یتیمان و نیازمندان
-
نگهداری نسخههاي خطی نفیس با موضوع شب قدر
-
برگزاری مراسم شب مبارک قدر در 61 بقعه متبرکه و 5 هزارو 500 مسجد خراسان رضوی
آخرین اخبار سایت
-
ادامه بارش های رگباری در خراسان رضوی
-
گزارش 5/ایجاد امام زاده های جعلی و ساختگی/ قسمت سوم
-
گزارش 5/ایجاد امام زاده های جعلی و ساختگی/ قسمت دوم
-
گزارش 5/ایجاد امام زاده های جعلی و ساختگی/ قسمت اول
-
هوای امروز مشهد در وضع هشدار
-
کاهش شدید دما در خراسان رضوی از فردا
-
برگزاری اجتماع عظیم منتظران ظهور در ایران و 30 شهر جهان
-
بیمارستان رضوی میزبان همایش بین المللی هماتولوژی و انکولوژی نوزادان
-
برگزاری کارگاه آموزش خانواده - شیوه های تربیت فرزند توسط آموزش مرکز
-
پیش بینی بارش های رگباری در خراسان رضوی از امروز